Fagforening Unge Under 18

Er du under 18 år kan du blive medlem i vores fagforening. Ferieloven giver alle lønmodtagere også unge under 18 år med fritidsjob ret til 12 5 procent i feriepenge af den optjente løn og tillæg.

Ungdomsskole Oplaerer Unge Til Job I Bonbon Land Sn Dk Naestved

Du kan tidligst blive fritaget for at betale kontingent fra den dag vi modtager din ansøgning.

Fagforening unge under 18. Som ung under 18 år er der særlige rettigheder og krav du skal være opmærksom på. Afhængigt af fag og branche kan det være svært at få job som nyuddannet direkte efter endt uddannelse. Men de er sat i verden for at beskytte de unge så de kan blive godt forberedt på et forhåbentligt langt arbejdsliv.

Reglerne for unges arbejde er få. Det er vigtigt at du føler dig tryg når du arbejder. Inden for hver periode på 7 døgn skal unge under 18 år have to sammenhængende fridøgn.

En overenskomst er en aftale mellem din arbejdsgiver og en fagforening om hvad medarbejderne som minimum har krav på i løn og eventuelle tillæg. Læs mere om hvordan vi hjælper dig med problemer i din ansættelse. Se hvad du får for 0 kr.

Husk at skrive du søger om gratis medlemskab under uddannelse. Alle har ret til ordentlige arbejdsforhold og det gælder især dig der er lærling eller fritidsjobber under 18 år. Læs om medlemskab når du ikke er fyldt 18 år.

Vi står klar til at hjælpe med problemer i dit fritidsjob. Som ung under 25 år eller som studerende under 30 år kan du typisk spare penge på dit kontingent til fagforening og a kasse. Fagforeningskontingentet er generel billigere for unge under 18 år.

For at undgå at unge under 18 år overfaldes når de er på arbejde må de ikke være uden voksne kolleger. Læs mere om gratis kontingent til a kassen. Mange arbejdsgivere forsøger at udnytte de unge og behandler.

Reglerne følger af arbejdstilsynets bekendtgørelse om unges arbejde der kan findes her. Husk at du skal fortælle os om du er studerende for så kan du være gratis medlem. Det er ikke noget krav at være medlem af en fagforening.

Du skal som alle andre have en ansættelseskontrakt og du skal være opmærksom på at dine forældre skal underskrive kontrakten der findes særlige arbejdstidsregler som du kan se af nedenstående skema vær opmærksom på dine rettigheder. Reglerne er derfor ufravigelige og en overtrædelse kan medføre bøde. Læs her hvornår unge må arbejde alene.

Unge under 18 år. Som alle andre lønmodtagere kan unge melde sig ind i en fagforening. Mindstelønningerne her på siden gælder derfor kun på de arbejdspladser hvor der er overenskomst.

Dog skal unge som er under 15 år eller som er omfattet af undervisningspligten have en sammenhængende hvileperiode på mindst 14 timer i døgnet. Det er de færreste unge der tænker så langt frem i tiden men det kan betyde at du i en periode vil stå. Unge under 18 år skal have en sammenhængende hvileperiode på mindst 12 timer i døgnet.

Det er ulovligt hvis din arbejdsgiver siger at din løn er inklusive feriepenge. Feriepenge beregnes særskilt af løn og tillæg. Find den billigste fagforening og a kasse i her.

Unge Chokerer Hvad Er En Fagforening

Fritidsjob I Sommerferien Her Er Hvad Du Skal Vide Fagbladet 3f

Bliv Medlem Af 3f Hvis Du Har Et Fritidsjob 3f

Guide Til Fritidsjob Pdf Free Download

Fritidsjob Alt Om Love Regler Og Sikkerhed For Dig Der Er Fritidsjobber Hk

Https Xn Fagbevgelsensskoletjeneste 4ic Dk

Mere Om Kontingent Foa

Det Skal Du Have I Lon Nar Du Arbejder I Butik

Guide Det Har Fritidsjobbere Ret Til

Unge Under 18 Ar

Arbejdsgivere Snyder Unge For Lon Under Sygdom Netavisen Pio

Jobpatruljen Fandt Flere Kritisable Forhold Pa Mors Limfjord Update

Hvad Bor Jeg Fa I Lon Avisen Dk

Ansaet Ungarbejder Unge Under 18 Ar Lon Til Unge Longuiden

10 11 Guide Til Fritidsjob Pdf Free Download

Billigste Fagforening Og A Kasse For Unge Opdateret 2020

A Kasse Og Fagforening For Unge Se Dine Muligheder Som Ung

Ingen Holder Oje Med Sort Arbejde Hos De Unge Penge Dr

Meritoverforsel Uddannelse Kortere End 18 Maneder


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close