Fenskær Efterskole Unge Med Særlige Behov

Kom og besøg os når det passer dig. Fenskær efterskole er et sted der skal ses mærkes og opleves.

Efterskole For Autister Besog Fenskaer Efterskole

Fenskær efterskole er en praktisk musisk og prøvefri efterskole for unge med særlige behov.

Fenskær efterskole unge med særlige behov. Efterskole for unge med særlige behov på nordfyn. Gennem et stærkt fællesskab med andre unge i et ligeværdigt miljø får dit barn mulighed for at indfri sit potentiale. Det vigtige for os er det du kan og det du gerne vil på fenskær efterskole går du i skole på en helt ny måde.

Vi er en musisk praktisk og prøvefri efterskole for unge med særlige behov. For børn og unge med adhd. Fenskær efterskole er en prøvefri specialefterskole i jylland for sent udviklede børn og unge med særlige behov både socialt og fagligt.

Efterskole bogligt svage elever. Derfor er 10 pladser på hver årgang reserveret til elever med særlige behov der har brug for ekstra støtte. Efterskole for unge med indlærings problemer.

Det gælder alle unge men især unge med særlige behov og eller forskellige diagnoser. Her tager vi udgangspunkt i dit barns behov og potentiale. Med afsæt i vores værdigrundlag som bl a.

Fenskær efterskole er en prøvefri specialefterskole for unge med særlige behov der har brug for ekstra opmærksomhed både socialt og fagligt. Efterskole for unge med særlige behov. Bygger på gensidig respekt samvær og ligeværd giver vi vores elever den fornødne tryghed stabilitet og tillid så unge med særlige behov kan udvikle sig bedst muligt.

Vi tilbyder undervisning til unge mellem 14 og 18 år der har gået i folkeskolens specialklasse eller har modtaget anden form for specialundervisning. En specialefterskole i jylland. De naturlige rammer på brejning efterskole er ideelle til at arbejde med at finde en indre ro og træne sine styrker.

En særlig efterskole til unge med særlige behov. En særlig skole til dig der har særlige behov på fenskær efterskole bruger du ikke kun hovedet men også hænderne i værkstederne. Klintebjerg efterskole tæt på odense fjord er en specialefterskole for unge mellem 14 og år med særlige behov.

Vi håber i har lyst til at besøge os. Vi tager udgangspunkt i vores elevers potentiale og gennem et stærkt fællesskab i et ligeværdigt miljø med andre unge giver vi trygge og gode rammer til at indfri det potentiale. Unge med angst depression selvskade og depression.

Efterskole for unge med særlige læringsforudsætninger klintebjerg efterskole er en efterskole for unge med særlige læringsforudsætninger. Vejledningen er udarbejdet af flakkebjerg efterskole i samarbejde med konsulenthuset bråby i forbindelse med et udviklingsprojekt om hvordan man professionaliserer dialogen om og med sårbare unge. Særlige muligheder for økonomisk støtte.

Efterskole For Unge Med Saerlige Behov Fenskaer Efterskole

Hvorfor Valgte Du Fenskaer Efterskole Fenskaer Efterskole

Sport Og Idraetsarrangementer Pa Fenskaer Efterskole Fenskaer Efterskole

Afslutningstale Ved Niels Kirk Del 2 2012 Fenskaer Efterskole

Specialefterskole For Unge Med Saerlige Behov Fenskaer Efterskole

Fenskaer Efterskole Godt I Gang Med Skolearet Fenskaer Efterskole

Undervisningsevaluering 2019 Fenskaer Efterskole

Specialefterskole I Jylland Besog Fenskaer Efterskole

Corona Information Fenskaer Efterskole

Til Elever Med Saerlige Behov Fenskaer Efterskole

God Start Pa Skolearet Fenskaer Efterskole

Fenskaer Fenskaer Efterskole

Ud Med Detektoren Pa Fenskaer Efterskole Fenskaer Efterskole

Fenskaer Pa Fenskaer Efterskole

En Fortaelling Om Flemming Bamse Jorgensen Fenskaer Efterskole

Sadan Er En Skoledag Fenskaer Efterskole

Efterskolernes Dag Pa Fenskaer Efterskole Oplev Skolen

Invester I De Unge Nu Fenskaer Efterskole

Til Vejledere Specialefterskole Fenskaer Efterskole


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close