To Unge Døde I Herning

Læs også unge om dødsfald i herning. Det er også sikkert at der ikke ligger nogen fysisk forbrydelse bag dødsfaldene.

20 Arig Kvinde Fundet Dod I Kaelder Ekstra Bladet

Maj det skriver aoh dk.

To unge døde i herning. Jeg sad og snakkede om det med min kæreste i morges. Og det er to så unge mennesker der har hele livet foran sig det er da helt forfærdeligt siger søren schulz. Det viser den foreløbige rapport fra retsmedicinerne.

To unge mænd fundet døde i herning. Herning torsdag aften i forrige uge blev to unge mænd på 17 og 18 år fundet døde i en lejlighed på olufsgade i herning. To unge mænd har mistet livet i herning.

Det var deres kammerater som fandt dem efter at de ikke havde hørt fra dem. Drengene havde indtaget narkotiske stoffer og var døde af kvælning. Det er helt forfærdeligt.

Man føler at verden er lige pludselig lille når det sker. Men samtidig afslører obduktionens konklusioner også en barsk viden. Politikommissær vurderer at 17 årig studerende og et år ældre ven er sovet stille ind i en lejlighed i herning og at de ikke døde som følge af en kriminel handling.

Politiets efterforskning peger ikke på at der skulle være foregået noget kriminelt men dødsfaldene bliver betragtet som narkorelaterede. De to unge mænd på 17 og 18 år fra herning der på tragisk vis døde i forrige uge døde som følge af kvælning. Politiet ankom til adressen på olufsgade klokken 21 36 torsdag den 9.

Meldingen om de to dødsfald sætter tankerne i gang hos de unge i herning. De indledende undersøgelser peger på at de kan have taget en overdosis af narkotika og der er intet som tyder på at der er begået en kriminel handling. Obduktionen viser at de to unge mænd døde som følge af kvælning efter de havde kastet op.

De indledende undersøgelser peger på at de kan have taget en overdosis af narkotika og der er intet som tyder på at der er begået en kriminel handling oplyser sekretariatsleder bent smedegaard fra lokalpolitiet i herning. Herning to unge på 17 og 18 år blev torsdag aften fundet døde i en lejlighed i hernings østlige bydel. To unge mænd på 17 og 18 år er blevet fundet døde i en lejlighed på olufsgade i det østlige herning.

Herning to unge på 17 og 18 år blev i aftes fundet døde i en lejlighed i hernings østlige bydel. Det var deres kammerater som fandt dem efter at de ikke havde hørt fra dem. Det fastslår retsmedicinerens første konklusioner.

Det oplyser lokalpolitiet i herning. Retsmedicinerne har afleveret en erklæring i sagen om to unge på 17 og 18 år der blev fundet døde i herning. Politiet har ikke mistanke om at der ligger noget kriminelt bag.

De to teenagere blev fundet døde i lejligheden af nogle kammerater. Forgiftning og kvælning er årsagen til at to teenagere på 17 og 18år døde i en lejlighed i herning den 9.

Herning Unge Om Amator Amfetamin Det Ser Sgu Klamt Ud Indland Dr

Kaempe Tragedie I Herning Sadan Dode De To Teenagere I Lejligheden Se Og Hor

Blev Fundet Dode I Lejlighed Teenagere Omkom Efter Indtagelse Af Stoffer Tv Midtvest

Et Ar Til Kommunalvalg Ogsa For De Unge Herning Folkeblad

To Unge Maend Er Fundet Dode I Herning Sn Dk Danmark

Mads Styrtede I Doden Pa Kunstvaerk Nu Far Hans Dod Konsekvenser Bt Krimi Www Bt Dk

Nekrolog Tidligere Murermester Og Byradsmedlem Pludselig Dod Herning Folkeblad

Unge Om Dodsfald I Herning Det Er Helt Forfaerdeligt Tv Midtvest

Ung Kvinde Fundet Dod I Herning Bt Krimi Www Bt Dk

To Unge Maend Fundet Dode I Lejlighed I Herning Tv Midtvest

To Unge Maend Er Fundet Dode I Herning Local Eyes

20 Arig Blev Draebt Nytarsnat I Herning Indland Dr

Serietyveri Og Knivstik To Unge Maend Fra Ikast Er Anholdt Tv Midtvest

To Teenagere Fundet Dode I Lejlighed Avisen Dk

Danmarks Aeldste Er Dod Karla Blev 112 Ar Avisen Dk

Speciallaege Om Ung Soldater Dod Det Sker Meget Sjaeldent Tv Midtvest

21 Arig Faldt I Doden Efter Kaplob Med Venner Tv Midtvest

Ung Mand Dod Efter Frygtelig Ulykke Newsbreak Dk

To Unge Maend Sigtes For Drab Pa Kvinde I Koge Herning Folkeblad


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close