De Unge Mødre Glennie

Der er kommet så mange fuldstændig fantastiske citater ud af de unge mødre programmerne gennem tiden at vi var nødt til at lave endnu en liste med de bedste guldkorn fra de skønne unge mødre. 11 00 til 20 00 hvor seernes favorit afsnit fra de forløbne otte år vises i én lang køre.

Ung Mor Vil Skifte Navn Det Skal Jeg Hedde Bt Film Tv Og Streaming Www Bt Dk

Glenne nørgaard stidsen fra de unge mødre oplevede at miste sit barn i 10.

De unge mødre glennie. Aborterede nytårsaften stine kjærside. Efter et hårdt år i et voldeligt forhold toppet med et psykisk sammenbrud har glennie fra kanal 4 serien de unge mødre søgt støtte på et krisecenter. Jeg blev skilt på grund af vold.

Da glennie medvirkede i de unge mødre friede kæresten daniel til hende på jensens bøfhus. I løbet af fire måneder tabte de unge mødre deltageren sig hele 40 kilo og det var mere end kroppen og hovedet kunne holde til. Jeg har bare haft et hårdt år.

Gift to gange og har mistet forældremyndighed over sine børn. Glennie stoppede med at spise fordi hun følte alt sad fast i halsen på hende så til sidst levede hun af drikke yoghurt. Dermed har glennie ikke længere nogen af sine to børn hos sig.

Sådan er det gået hende siden hun deltog i programmet. Fans af de unge mødre kan desuden glæde sig til at kanal4 på søndag fejrer jubilæet ved at holde en maraton dag fra kl. Camilla framnes og kæresten kevin døbte i dag parrets første fælles barn.

Når barn nummer tre kommer til april vil glennie lade sig sterilisere. For nogle måneder siden stod glennie nørgård have som tidligere har deltaget i de unge mødre frem og fortalte om sit livs kamp som hun gennemlever netop nu. I dag sidder hun således i kørestol.

Mor jette vender tilbage til skærmen følg med på vores facebook side og vores instagram så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality programmer og kendisser. Det kan du se eller gense herunder. Hannahs datter fjernet hun har måttet sige farvel til sin snart fireårige datter som i stedet skal bo hos sin far.

Vi er tilbage med endnu flere af de mest legendariske guldkorn fra de unge mødre. Glennie fra de unge mødre. Kanal 4 vis mere.

Men vi er enige om at så vil vi hellere koncentrere os om at være der 100 procent for de store. Tre børn med tre forskellige fædre er nok for den 25 årige unge mor glennie. Hun er før blevet gravid trods prævention så hun ser en.

De seneste måneder har langt fra været nemme for glennie nørgård have eller hendes familie der tæller manden christian og parrets sammenbragte børn. Og nu vil han ikke lade mig se min søn forklarer 24 årige glennie stridsen mens øjnene.

Chok Princess Natascha Og Nadia Shila Droppet I De Unge Modre Her Nu

Forelsket Ung Mor Skal Vaere Mor Igen Billed Bladet

De Unge Modre Sadan Gik Det Bt Kendte Www Bt Dk

De Unge Modre Glennie Vil Lade Sig Sterilisere

Tilbage Pa Skaermen Glennie Klar Til De Unge Modre Comeback Her Nu

Tidligere De Unge Modre Deltager Bliver Youtube Stjerne Bt Kendte Www Bt Dk

Glennie Fra De Unge Modre Aborterede Nytarsaften Bt Film Og Tv Www Bt Dk

Camilla Petersen Fra De Unge Modre Blev Tvangsindlagt

De Unge Modre Hvor Blev De Af Tv 2

Ung Mor I Knibe Glennie Mister Ogsa Sit Barn Ekstra Bladet

Kan I Huske Da Daniel Friede Til De Unge Modre Glennie

De Unge Modre Troede Alexander Ville Do Avisen Dk

De Unge Modre Deltager Har Sogt Om Fortidspension Bt Film Tv Og Streaming Www Bt Dk

De Unge Modre Glennie Pa Krisecenter Se Og Hor

De Unge Modre Glennie Frygtede Sonnen Ville Do News Dk

Sadan Er Det Gaet De Unge Modre Bi Seksuel Skilt Gift Og Fortidspensionist Bt Kendte Www Bt Dk

Glennie Fra De Unge Modre Er Gravid Igen Billed Bladet

Glennie Norgard Have Se Og Hor

De Unge Modre 7 Part 2 Youtube


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
de unge mødre glennie
close