Netværk For Unge Ledere

Martin moos ceo the color club a s martin moos 2019 10 23 ctconsulting. Er du relativ ny i ledelse max 5 år.

Dansk Hr

Du er leder under 39 år med personalansvar.

Netværk for unge ledere. Kort sagt vi har plads til alle. Fandt et rigtig stærkt netværk med andre faglige ledere. Vigtigst er at man har haft eller har personaleledelse.

Vi kører nu en ny opstartsrunde hvor flere virksomheder får mulighed for at være med i netværket. Videoer artikler og podcasts. Glimerende service og god opfølgning der har sparet mig megen tid i at finde en ny netværksgruppe.

En portal for dig som er ung leder eller dig som ønsker at blive klogere på unge ledere. Vi har grupper for unge ledere i mindre og mellomstore virksomheter samt store virksomheter og konsern. Vækstorienteret netværk for unge ejer ledere.

Våre nettverksgrupper for unge ledere består av ledere med strategisk og operasjonelt ansvar. Vi giver dig muligheden for udvikling gennem deltagelse i projekter samt kurser og konferencer afholdt af interne såvel som eksterne foredragsholdere og undervisere. Fandt et rigtig stærkt netværk med andre faglige ledere.

Kalundborgegnens erhvervsråd og andre erhvervsfremmeaktører på sjælland er gået sammen med væksthus sjælland om at etablere et vækstorienteret netværk for unge ejer ledere. Unge ledere med personaleansvar i midt og østjylland. Kontakt oss for å finne den nettverksgruppen som best samsvarer med dine ønsker ditt faglige.

Vi startede op i september 2016 og netværket rummer nu 17 virksomheder. Medlemmernes profiler spænder bredt fra produktionsvirksomheder laboratoriedrift revision lager og it. Jci københavn er et non profit netværk for unge og handlekraftige mennesker i københavn når du deltager aktivt i jci kan du forvente at få et stort personligt udbytte.

Ambitiose Ejerledere Under 36 Ar Soges Til At Indga I Nyt Netvaerk Naestved Erhverv

Netvaerk For Naturfagsvejledere Astra Dk

Nyt Netvaerk Kalder Fremtidens Ledere Sn Dk Koge Onsdag

Arskonferencen 2019 Dfm Netvaerk

Ressourceafklaring Og Udviklingspotentialer Ppt Download

Landbrugets Ledernetvaerk Agrinet Netvaerk For Unge Ledere

Nyt Netvaerk For Unge Dm E Junior

Faerre Unge Pa Danske Chefgange Di

Fn Forbundet

Netvaerk Om Den Kommunale Ungeindsats

Generationsskifte Netvaerk For Den Unge Generation

Unge Rusmidler Og Sociale Netvaerk

Unge Vil Have Ledere Med Holdninger Og Handling Bag Ordene Di

Bliv Del Af Et Netvaerk

Dit Naeste Skridt Camilla Sylvest

4 Unge Ledere Ledelsesposten Var Ikke Malet

Https Www Lederne Dk Media Files Footer Presse Undersoegelser Arbejdsmarked Og Oekonom Erfarenlederudviklingellerafvikling Pdf

Ledelse Af Unge Vi Motiveres Af Medindflydelse Og Sparring Di

Forste Mode I Nationalt Netvaerk For Naturfagsvejledere Astra Dk


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close