Cellina Martinna De Unge Mødre

Når den ene gerne vil gå den ene vej og den anden en anden vej. Det er første gang at der er gået så længe uden at have lavet et afsnit i alt den tid jeg har været med.

De Unge Modre Cellina Martinna Har Fodt Ude Og Hjemme

Mit navn er cellina martinna.

Cellina martinna de unge mødre. Hvad andre skriver om til dig skal du lade over høre. Jeg vil rose dig til skyerne du ser lyder til at være et super dejlig person som tør at stå ved hvem du er og hvordan i lever. Ikke nok med at hun er blevet vegetar hun har også fået en anden smag for mænd.

Det viser hun med sin nye kæreste martin. Vi lever med nogle værdier prioriteter og valg i vores familie som måske skiller sig lidt ud fra mængden og jeg ved at de har skabt stor diskussion men også meget fokus. Jeg skriver om opdragelse bofællesskab plantebaseret mad og meget mere.

Jeg er gift med mikkel og sammen har vi milan på 5 år og elliot på 3 år og vi venter vores tredje barn til maj 2020. Det lyder måske lidt voldsomt men egentlig er det blevet en hverdagsting som vi prøver at tilpasse så vi begge er glade. Det er der en helt særlig årsag til jeg har nemlig ikke haft lyst til at vise elliot frem på tv.

Den mystiske drik i de unge mødre kefir opskrift først vil jeg gerne takke for alle jeres spørgsmål og respons på mit indlæg igår. Her på bloggen giver jeg et åbent indblik i vores hverdag på godt og ondt. Se billedet af ham her.

Vi har ikke optaget afsnit til de unge mødre i over tre måneder nu. Jeg plejer at falde for sådan nogle bad boys men sådan er han slet ikke. Jeg vil i løbet af de kommende dage lave en række indlæg hvor jeg besvarer alle jeres gode spørgsmål.

Natascha linea fra de unge mødre har for alvor lagt sit liv om. Hej cellina martinna en gammel på 50 kone som mig ser også de unge mødre. Jeg har altid haft et mål for min deltagelse i de unge mødre og det var at vise den forskellighed som finder sted i alle familier.

Jeg er gift med mikkel og sammen har vi milan på 5 år og elliot på 3 år og vi venter vores tredje barn til maj 2020. 50 6k followers 404 following 2 536 posts see instagram photos and videos from cellina martinna cellinamartinna. Jeg skriver om opdragelse bofællesskab plantebaseret mad og meget mere.

Cellina martinna petersen fra de unge mødre kan nu kalde sig en stolt og lykkelig mor til to. Tak fordi du læser med. Sønnen kom til verden hjemme på stuegulvet fortæller den unge mor.

Cellina martinna har født. Han er stille og rolig og måske lidt nørdet. Tak fordi du læser med.

Sagen er nemlig den at mikkel ikke ønsker at deltage i de unge mødre længere men sådan har det egentlig altid været. Her på bloggen giver jeg et åbent indblik i vores hverdag på godt og ondt. Mit navn er cellina martinna.

Faktisk optog vi sidst da jeg var i uge 35 i graviditeten med elliot.

Cellina Martinna Her Nu

De Unge Modre Martinna Indrommer Det Har Jeg Faet Lavet Her Nu

De Unge Modre Martinna Daginstitutioner Er Unaturlige Bt Film Tv Og Streaming Www Bt Dk

Vlog Min Mors Veganske 50 Ars Fodselsdagsfest Cellina Martinna Youtube

Cellina Martinna Fra De Unge Modre Laes Det Personlige Interview Her Danica Chloe

Er Mine Bryster Aegte Cellina Martinna

Om Mig Cellina Martinna

Det Der Afvaenning Af Natamning Er Sgu Cellina Martinna Facebook

Jeg Flytter Cellina Martinna

Hjemmeskole Og Socialisering Af Vores Born Cellina Martinna Youtube

Aerlige Tanker Om De Unge Modre Programmet Og Min Deltagelse Cellina Martinna

Jeg Vil Gerne Lige Kommentere Pa Aftenens Afsnit Af De Unge Modre Cellina Martinna

De Unge Modre Martinna Virkeligheden Er Anderledes End Pa Tv

Gravide Cellina Martinna Jeg Vil Fode Hjemme Ude Og Hjemme

Celmartin Side 16 Cellina Martinna

Vi Skal Have Tvillinger Cellina Martinna

Cellina Fra De Unge Modre I Chok Son Hentet I Ambulance Ude Og Hjemme

Facebook

Jeg Blev Meget Saret I Starten Af De Unge Modre Programmet Cellina Martinna


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
cellina martinna de unge mødre
close