Unge Og Alkohol Debatindlæg

Unge der begynder at drikke tidligt har højere risiko for at mislykkes i uddannelsessystemet og begå kriminalitet. Lovgivningen skal følge med hvis vi skal gøre op med danske unges usunde drukkultur og give alle en god start på ungdomslivet.

Covid 19 Kan Hjaelpe Danske Unge Af Med Europarekord I Druk Fagligt Selskab For Sundhedsplejersker

Stå sammen om forandring.

Unge og alkohol debatindlæg. Sundhedsstyrelsen har særligt fokus på unges alkoholvaner da alkohol er mere skadeligt for unge end for voksne. Tiden er moden til at tage ansvar for at skabe sundere og tryggere rammer for vores børn. Alkohol er desuden vanedannende og udvikling af afhængighed sker særlig hurtigt hos unge.

Hvis vi for alvor skal gøre en forskel skal kommuner stat foreninger virksomheder mfl. Vi står side om side om alkohol og rygning andelen af danske unge der drikker og ryger er stadig alt for høj. Alkoholgrænsen skal hæves til 18 år mener brancheforeningen.

Danmark har dog sammenlignet med resten af europa stadig den højeste andel af 15 årige der har erfaringer med at være fulde. Vores børn og unge drikker alt for meget og alt for tidligt. Er vi unge nået til det punkt i vores kultur hvor alkohol er vejen frem når det gælder gamle såvel som nye venskaber.

Når man drikker fem genstande eller mere ved samme lejlighed er skadevirkningen på hjerne og krop særlig stor. Det er ikke ukendt at danske unge er europamestre i at drikke alkohol. Indfør aldersgrænse på 18 år for salg af al alkohol.

Vi går selvfølgelig ud og drikker en øl efter hvis man lyster. Danske unge drikker mindre end de gjorde for nogle år siden og de begynder at drikke senere end tidligere generationer af unge. Sådan har det været i årtier men det skal og bør ikke fortsætte.

Alkohol er et organisk opløsningsmiddel. Det viser undersøgelse efter undersøgelse men alligevel holder vi fast i den nuværende lovgivning og lukker øjnene for den fuldstændig vanvittige drukkultur vi unge er blevet en del af. Sæt en aldersgrænse på 18 år for al køb af alkohol.

Regeringen bør hæve afgifterne på alkohol og forældrene må træde i karakter og lave regler for hvornår deres børn må drikke og hvor meget skriver børne og ungelæge jannie hjerpe i dette debatindlæg. Og er disse venskaber så ægte. At indføre en ensartet 18 årsgrænse for salg af alkohol vil være at tage et sådant ansvar.

I sidste måned da jeg skulle til operation dagsværk møde stod der på dagsordenen.

Forsker Unges Fuldskabskultur Laegger Et Tungt Pres Pa Den Enkelte Altinget Sundhed

Laege Forbyd Alkohol Pa Gymnasier Gymnasieskolen

Unge Drikker For Meget Det Er Helt Oplagt At Man Skal Vaere 18 Ar For At Fa Lov Til At Kobe Alkohol

Drukfri Ungdom Todelt Aldersgraense For Alkohol Har Ingen Effekt Pa Unges Druk Altinget Sundhed

Debatindlaeg Om Alkohol Og Aldersgraensen Studienet Dk

Alkohol Samfund Lovforslag Om Salg Af Alkohol Til Unge Loser Ikke Problemet Altinget Sundhed

Flere Unge Under 15 Har Aldrig Smagt Alkohol Vi Skal Finde Ud Af Hvorfor Nordiske Unges Alkoholforbrug Falder Politiken Dk

Debatindlaeg Unge Og Alkohol Dansk Opgaver Com

Debatindlaeg Om Unge Og Alkohol Skolehjaelpen Dk

Alkohol Bor Vaere Til Voksne Debatindlaeg Debat

Alkohol Samfund Til Folketinget Hvor Laenge Vil I Sta Alene Med Ansvaret For Fulde Teenagere Altinget Sundhed

Alkohol Og Samfund Danske Unge Tager Skade Af Den Liberale Alkoholpolitik Altinget Sundhed

Fulde Teenagere Hvem Baerer Ansvaret Alkohol Samfund

Unge Har Stor Risiko For Alkoholproblemer Alkohol Samfund

Beskyt Born Og Unge Bedre Mod Alkohol Debatindlaeg Debat

Unge Og Alkohol Dansk Opgaver Com

Unge Og Alkohol Studieportalen Dk

Debatindlaeg Politikoplaeg Og Horingssvar Alkohol Samfund

Unge Og Alkohol Dansk Opgaver Com


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
unge og alkohol debatindlæg
close