Unge Skal Testes

Af lars bach jørgensen ritzau. 200 000 unge i hovedstaden skal testes for at få en coronasikker jul regeringen vil også sprede julehandlen for at mindske muligheden for at få coronavirus med hjem.

Bliv Testet For Covid 19 I Gentofte Gentofte Kommune

Planen er at flere end 200 000 unge i hovedstadsområdet skal testes før jul.

Unge skal testes. Her kan du blive testet i weekenden unge kan i løbet af weekenden blive testet uden tidsbestilling ved to mobile testenheder som er sat op i universitetsparken og ved handelsskolen i viby. Regeringen laver særlige tiltag for at få testet unge i alderen 15 25 år i 17 hovedstadskommuner for covid 19 inden jul. Unge skal testes for at få smitten ned inden jul.

Andre borgere må nemlig også. Hvis du er mellem 15 og 25 år synes jeg at du skal komme ned og blive testet lyder det fra regionrådsformand sophie hæstorp. Og testes vil de unge gerne men vi står ikke alene med ansvaret siger frederik quist holm på 21 år.

Unge skal testes før jul. Massetestningen er et af regeringens tiltag i hovedstadsområdet men smitten fortsætter på et alvorligt niveau. Det kan bane vejen for nye restriktioner.

Ved det mobile testcenter på gladsaxe gymnasium er køen timelang og det er ikke gymnasieelever der står venter. Der er mindst to dages ventetid i 25 ud af de 34 testcentre i danmark der har åbent. Omkring 200 000 unge mellem 15 og 25 år skal testes for corona inden jul i 17 kommuner her i hovedstadsområdet men de har svært ved at komme til.

Det skal blandt andet ske ved at opstille pop op testcentre som dette i ishøj på forskellige tidspunkter. Flere unge skal testes. Jeg er tit nervøs for om jeg uvidende går rundt med coronavirus og smitter andre markant flere unge skal testes op til jul sagde sundhedsminister magnus heunicke s på tirsdagens pressemøde.

200 000 unge skal testes men for få møder op. Silkeborg kommune frygter for corona restriktioner hvis ikke smitten i kommunen bliver nedbragt. På disse testcentre skal man ikke bestille tid i forvejen.

Det synes unge om de nye tiltag. Regionsrådsformand i region hovedstaden sophie hæstorp andersen s fortæller som sundhedsministeren også sagde at testkapaciteten skal øges så de 200 000 unge kan testes inden jul. Alle unge mellem 15 og 25 år i hovedstadsområdet bør lade sig teste for covid 19 lyder regeringens opfordring.

Henning bagger ritzau scanpix. Alle unge i hovedstadsområdet skal testes inden jul gælder cirka 200 000 sundhedsminister magnus heunicke s siger at der bliver sat ekstra mandskab af til test af unge før jul. Der bliver lige nu testet omkring 25 000 personer om dagen i region hovedstaden.

Og nu er fokus særligt rettet mod de unge.

Find Dit Naermeste Testcenter Her Kan Unge I Hovedstaden Blive Testet Uden Tidsbestilling Politiken Dk

Info Om Forholdsregler Ved Tilfaelde Af Covid 19 I Skoler Dagtilbud Og Andre Tilbud Til Born Og Unge Sundhedsstyrelsen

Sundhedsstyrelsen

Covid Test Afdeling Herning Holstebro Lemvig Og Ringkobing Hospitalsenheden Vest

Alle Kan Nu Bestille Test For Coronavirus Uden Henvisning Tv 2 Lorry

Saerligt Til Unge Om Ny Coronavirus Sundhedsstyrelsen

Coronavirus Covid 19 Lyngby Taarbaek Kommune

Forskere Vil Forebygge Depression Ved At Spotte Unge Med Negative Tanker Om Sig Selv Og Fremtiden

Her Kan Du Blive Testet Herlev Kommune

Coronatest Af Unge Mellem 15 Og 25 Ar Herlev Kommune

Obs Bliv Covid 19 Testet Pa Kea Kobenhavns Erhvervsakademi

Corona Testbiler Indsaettes Unge Skal Testes For At Fa Smitten Ned Inden Jul Midtjyllands Avis

Nkr Udredning Og Behandling Af Adhd Hos Born Og Unge

2020 C Agata Lenczewska Madsen Hospitalsenhed Midt

Regeringen Lancerer Nye Coronatiltag Vil Have Alle Unge I Hovedstaden Testet Inden Juleaften Altinget Alt Om Politik Altinget Dk

Har Dit Barn Symptomer Der Kan Vaere Covid 19 Eller Er Der Smitte I Dit Barns Dagtilbud Eller Skole Sundhedsstyrelsen

Helsingor Kommune Posts Facebook

Ny Rapport Med Politisk Vilje Kunne Vi Let Teste Alle Lobende Fa Styr Pa Epidemien Og Genabne Samfundet Nu Information

Regeringen Lancerer Nye Coronatiltag Vil Have Alle Unge I Hovedstaden Testet Inden Juleaften Altinget Alt Om Politik Altinget Dk


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
unge skal tested for corona,unge skal testes,unge skal testes inden jul
close