Emoji Quiz Vi Unge

Tryk herunder og tag testen for at finde ud af hvor meget du egentlig ved om de seje ikoner. Tlf 72 34 20 00.

Gaet En Emoji Sang Vi Unge Test Youtube

Emoji meaning a customs officer inspecting luggage.

Emoji quiz vi unge. Teen kæmper for helt speciel emoji der er både nye hits og nogle der er et par år gamle men hvis du tænker dig godt om kan du helt sikkert få mange af dem rigtige. Generally depicted as a silver square with black knobs video game. Se den vilde ring ariana grande har for nylig afsløret på instagram at hun er blevet forlovet med sin kæreste luksus ejendomsmægleren dalton gomez.

Husk at smid den et like så vi kan komme op på 2000. Så vil vi på vi unge forsøge at hjælpe dig og at blive klogere på dig selv. Du bruger dem hver dag men er du også ekspert i emoji er.

Det må du lige bevise først. Emoji meaning a video game emoji shown on major platforms as a console gamepad with d pad joysticks and buttons. Vi befinder os midt i uge sex og den uafhængige oplysningsorganisation sex samfund sætter i deres kampagne i år fokus på grænser.

10 emojis vi mangler. Testen kan findes inde på vi unge og i må meget gerne komme med forslag til lignende videoer. Men måske er organisationen selv ude at røre ved grænsen i deres iver for at komme i kontakt med forældre der gerne vil sende deres børn og unge godt på vej.

Ariana grande er blevet forlovet. Emoji meaning four control knobs as adjust audio levels on a mixing console. Derfor har vi prøvet at være lidt kreative og har lavet ni store hits om til emojier.

Leg med i vores emoji film quiz og se hvor mange rigtige du kan få. De små billeder kan pifte beskeder op med glade ansigter og godt humør men de kan også helt erstatte ord og sætninger. Husk at du skal stave titlen korrekt.

Af tøj er der afsløret en badedragt en sari og en redningsvest og så er der blandt andet også en emoji med en person i kørestol en person med blindestok et ansigt der gaber og en banjo. Når alle de nye emojis udkommer bliver det også muligt at skifte hudfarven på den emoji med to personer der holder i hånden.

Guess The Prophet Names In 2020 Emoji Quiz Guess The Movie Bible Knowledge

Gaet En Emoji Sang Vi Unge Test Youtube

Test Vi Unge

Pin On Tech Tips

Pin By Alpha Omega Publications Homes On Activities Crafts Emoji Quiz Homeschool Activities Childrens Songs

Emojiquiz Gaet Filmtitlen Samvirke

Emoji Vi Unge

Test Er Du Emoji Ekspert Vi Unge

5 Apps Til Nar Du Keder Dig Vi Unge

Movies As Emojis How Many Did You Guess These Are Said To Be The Answers Below Full Answers 1 Life Emoji Quiz Guess The Movie Guess The Emoji

Pin On Bible Journaling

Pin On Riddles

Disney Princess Emojis Emoji Disney Princess Disney Lover

Guess Movie Name Puzzle Whatsapp Guess The Movie Guess The Emoji Answers Movie Quiz

Whatsapp Puzzles World Quiz Games Riddles And Messages Guess The Bank Names Whatsapp Emoji Quiz Emoji Quiz Guess The Emoji Emoji Puzzle

Test Dig Selv Prov Vores Sjove Tests Vi Unge

Hjalmer Gaetter Emoji Julesange By Vi Unge

Test Dig Selv Hvilken Emoji Er Du Vi Unge

Ee Muslim Perukal Kandupidikkamo In 2020 Funny Questions Too Late Quotes Latest Jokes


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close