Fonde Børn Og Unge

Den sociale fond for børn og unge fonden har til formål at forbedre sociale forhold i danmark for børn og unge under 25 år. Har du rettelser eller tilføjelser til nedenstående er du velkommen til at kontakte os t 7020 2909.

Broen Svendborg Pdf Google Drive

Fonden har særligt fokus på smalle lokale projekter som har svært ved at finde støtte hos store fonde eller det offentlige.

Fonde børn og unge. Sydbank fonden skaber sydbank hjørnet sydbank fonden har doneret 360 000 kr. Vi støtter forebyggelse og bekæmpelse af vold mod børn og unge. Fonden har særligt fokus på udsatte børn og unge.

Er du i gang med et nyt arrangement en ny naturfaglig indsats eller udarbejdelsen af den næste projektansøgning så er der måske en god støttemulighed her. Andre fonde og legater. Fonden har til formål at forbedre sociale forhold i danmark for børn og unge under 25 år.

Friluftsrådet tipsafdelingen støtter aktiviteter og projekter som giver befolkningen bedre muligheder for friluftsliv og samtidig øger naturforståelsen. Til stationære boder så frivillige undgår at bygge midlertidige boder op før hver kamp. Der kan gives tilskud til anlæg og faciliteter grej og udstyr formidling kursusvirksomhed samt forskning og udvikling.

Den sociale fond for børn og unge er stiftet af henrik lyngbye pedersen. Vi har lavet en oversigt over fonde og andre støttemuligheder der støtter naturfaglige aktiviteter og projekter bemærk at du skal kontakte den enkelte fond direkte oversigt over fonde og støttemuligher. Børn og unge sociale og humanitære fonde legater sygdomsrelaterede fonde legater blandet andre søgedatabaser.

Vi støtter initiativer der giver socialt udsatte børn og unge mulighed for at øge deres ressourcer og bryde negative mønstre. Nedenfor har vi samlet en oversigt over hvilke andre fonde og legater du kan søge. Fonden støtte initiativer og projekter der udføres af blandt andet institutioner hvis arbejde giver svigtede og socialt udsatte børn og unge en bedre chance i livet.

Gennemsnitlig uddeling 975 000 kr.

Saerlige Corona Fonde

2

Born Unge Og Mad 2020 Arla Fonden

Fonden Bornenes Vel Esbjerg

Projekt Born Unges Syn Synoptik Fonden

Opholdsstedet Fanefjord Faellesskabet Fanefjord Fond

Kunst Til Born Og Unge

Moderne Dans For Born Og Unge Bestyrelsesmode Maj 2019 Augustinusfonden

Born Unge Og Mad

Sociale Og Humanitaere Indsatser Novo Nordisk Fonden

Fonde Aspiek

Egmont Fonden Giver Pris Og 1 Mio Til Born Unge Sorg Sorgcenter

Opholdsstedet Kernen Faellesskabet Fanefjord Fond

Den Sociale Fond For Born Og Unge

Sociale Og Humanitaere Indsatser Novo Nordisk Fonden

Villum Fonden Soger Fondsradgiver Til Born Unge Og Science Altinget Alt Om Politik

Liljeborgfonden

Psykisk Hjaelp Til Born Og Unge Skal Kortlaegges Sermitsiaq Ag

Fonde Laer For Livet


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close