Jordomrejse Med Andre Unge

En ungdomsrejse vil ikke blot give dig en masse uforglemmelige oplevelser men også venskaber for resten af livet. På vores ungdomsrejser kommer du af sted med andre unge der også har lyst til at opleve verden.

Grupperejser For Unge Til Nepal Jysk Rejsebureau

Du rejser jorden rundt sammen med andre unge på din egen alder i 28 uger i alt hvor i besøger fem lande på tre forskellige kontinenter.

Jordomrejse med andre unge. Konceptet bag grupperejser med andre unge så dagens lys tilbage i 2013 og vi har gennem tiden sendt mange rejseglade unge afsted på deres første store oplevelsesrejse. I rejser afsted sammen i en gruppe på omkring 15 18 mennesker og følges ad på hele turen. Med backpacker adventure får du både friheden ved backpacker livet og muligheden for at dele oplevelserne med andre rygsækrejsende.

Jordomrejse marlene og andré april 26 2017 så er vores eventyr i indien tjekket af med et stort flueben og vi har nu taget hul på vores 13. I følges ad fra start til slut gennem syv specielt udvalgte lande i tre kontineter og undervejs på jeres stops vil i komme til at møde og rejse med forskellige andre rejsegrupper der ligesom jer består af friske og eventyrlystne unge fra hele verden. Dette er den perfekte rejseform for dig der gerne vil på rygsæksrejse men mangler en rejsepartner.

Eller dig og din rejsekammerat der har lyst til at rejse sammen med andre. En stor jordomrejse kræver meget planlægning og det kan være svært at overskue. Vores jordomrejse er en arrangeret grupperejse for unge der tager et sabbatår inden de starter på en videregående uddannelse.

Både autentiske kulturoplevelser fabelagtig natur legende dyreliv og summende storbystemning. Et skræddersyet rejseprogram sørger for at du når det hele. Oplev verden med andre unge.

Grupperejser for unge 18 30 år og 28 35 år. Backpacker rejser med udfordringer adventure fællesskab kultur og frivilligt arbejde. Og sidste destination sydafrika startende i johannesburg og med endestation i cape town.

Af andre kilroy rejsende på en tre måneders jordomrejse som i sent vil glemme. Rejs jorden rundt sammen med andre backpackere på denne rundrejse til usa fiji new zealand australien og thailand. Vi tager hånd om alt det praktiske op til og under turen og er til rådighed gennem hele rejsen via mail og telefon.

Tag med jorden rundt hvor du får en helt unik mulighed for at opleve 7 8 forskellige lande på 3 4 måneder. Her har vi planlagt det hele for dig og det betyder at du kan læne dig tilbage og nyde det eventyr der venter dig når du skal rejse sammen med de andre unge danskere. Grupperejser for unge på en grupperejse for unge oplever du verden sammen med andre rygsækrejsende.

Jordomrejse Projects Abroad

Grupperejser For Unge Til Cuba Jysk Rejsebureau

Rejs Jorden Rundt Ta Pa Jordomrejse Med Andre Unge

Pin On Mdm Best Practices

Emile Lace Dress Black

Grupperejser For Unge Til Thailand Jysk Rejsebureau

Bornepasning Lokalsamfund I Kenya For Unge Projects Abroad

Frivilligt Arbejde I Udlandet For Unge Under 18 Ungdomsprojekter Projects Abroad

Bornepasning Lokalsamfund I Ghana For Unge Projects Abroad

25 Arig Ostjyde Staevnet Afsted Pa Jordomrejse Det Kraever Nul Ars Erfaring Sejlads Sejlskibe

Grupperejser For Unge Der Vil Ud Og Opleve Verden

Sabbatar I Udlandet Hvad Skal Du Lave I Dit Sabbatar

Spodnica Do Kolan Jasnoniebieski Haft Angielski Ona H M Pl 1 Knee Length Skirt Embroidery Skirt Fashion

Backpacker Adventure Grupperejser For Unge Jysk Rejsebureau

Zanella Brief Erbs Denmark Dametoj Accessories

Hold Dig Ung Rejs For Livet Best Travel

Laura Tog Sin Uddannelse Tvaers Over Atlanten Det Har Aendret Mit Liv Sejlads Jobansogning Medicin

Hojskole I Udlandet Jysk Rejsebureau

Pin On Healthy Tips


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
close