Unge Fester På Rådhuspladsen

I aarhus blev der festet på trods af stigende smittetal og nye corona restriktioner. Politiet brugte mange kneb for at ramme mændene og trækkerdrengen de unge politibetjente agerede f eks.

Radhuspladsen Danmark Smukke Steder Billeder

Unge aktivister fester fredeligt på rådhuspladsen.

Unge fester på rådhuspladsen. Der er et par stykker der er klædt ud som julemænd som vi mener er ophavsmændene til den her fest. I civil på toiletterne på rådhuspladsen som trækkerdrenge hvor de lagde op til kontakt med mændene hvorefter de anholdt dem eller de anholdt trækkerdrengene og fik dem til at udlevere navne på deres kunder mod at drengene slap. Vil have mindst et trofæ mere i år.

Om morgenen er der stille og roligt i løbet af eftermiddagen besøges pladsen især af turister og om aftenen tiltrækker pladsen unge mennesker fra københavns byliv. De unge er på vej hjem. Det ville nemlig stride mod grundloven.

To videoer viser en stor gruppe unge der fester løs på rådhuspladsen mens smittetrykket har raketfart. På trods af forsamlingsforbud var en større gruppe unge lørdag aften samlet til fest på rådhuspladsen i københavn da en af politiets patruljer kom forbi. Unge fester igennem i aarhus.

Selvom forsamlingen på rådhuspladsen var på omkring 50 personer og mindede om en fest kunne politiet intet gøre. Hundrede unge festede på rådhuspladsen i nat. Vi bliver nødt til at tænke.

Det oplyser politiinspektør paw kaltoft fra københavns politi til tv 2. Rådhuspladsen har mange forskellige udtryk afhængigt af tidspunktet på dagen. Folk tror jeg ikke lytter holger rune uddeler æg på vej mod ny finaletriumf.

Arsenal manager ser ingen lette løsninger på krise. Politiopbuddet er massivt selvom ordensmagten holder sig tilbage. Lotte heise føler sig misforstået.

Det er som at bo midt på rådhuspladsen eller foran orange scene siger debbie gyldenkrantz der bor i en lejlighed nær den københavnske havnefront islands. Dansk folkeparti kalder igen statsministeren i samråd om minksag. Lillebæltsbroen er åben efter ulykke.

Jeg ved godt det er svært i denne juletid men det er meget afgørende sådan skrev statsminister mette. Med dj sets fra hårdtpumpende højtalere en forsamling i ekstatisk dans og uden skyggen af dundertaler mindede en happening på. Unge fester på islands brygge.

Og ikke kun hvordan skal vi ses. Det er fester hvor de unge fejrer at de har fået fri fra skole og slipper fra skoleeksamen.

Med Basmusik Hojere End Radhustarnet Sa Kom Da Med Den Breezer Bt Musikfestivaler Www Bt Dk

Omkring 100 Unge Festede Pa Radhuspladsen I Kobenhavn Tv 2

Politiet Ryddede Rockerklub 100 Mennesker Dansede Imens Pa Radhuspladsen Local Eyes

1 161 Stemte Pa Valgfest Med Mexicansk Tema Nu Far De Hvad De Stemte Pa Tv 2 Lorry

Kaempe Eid Fest Pa Radhuspladsen 13 August 15 20

Professor Er Bekymret Over Agf Fans Medaljefejring

Nyheder Om Musik Fester Og Events

Hundrede Unge Festede Pa Radhuspladsen I Nat Bt Krimi Www Bt Dk

Xq28 Radhuspladsen Bliver Ikke Klar Til Pride

Xq28 Copenhagen Pride Har Et Luksus Problem

Dansk Industris Husblaspalads Pa Radhuspladsen Er Og Bliver En Gogeunge

Frivillige Muslimer Rydder Op Efter Nytar Pa Radhuspladsen Avisen Dk

Lav 1565 1982 Kobenhavns Stadsarkiv

Kortege Af Historisk Racerbiler Og Udstilling Foran Radhuset Copenhagen Historic Grand Prix

Politiet Stoppede Julefest Pa Radhuspladsen

God Stil Morgenfriske Muslimer Rydder Igen Op Pa Radhuspladsen Bt Danmark Www Bt Dk

Politiet Med Indtraengende Bon Til Unge Spring Festen Over Tv 2 Lorry

Barer Og Restauranter Restriktioner Abner For Flere Piratfester Indland

Cold Xmas Kingdom Of Denmark Copenhagen Denmark Danish Christmas


Next article Previous Articles
no comments yet :
Add new comment
Comment url
Related Post :
unge fester på rådhuspladsen
close